Maart 2018;
Wat hebben we genoten van alle voorbereidingen en natuurlijk de grandioze finale tijdens onze jaarlijkse fancy fair! Door het thema AziŽ, zag de school, en de kinderen, er heel kleurrijk en sfeervol uit.
Een schooltje in India ziet er toch heel anders uit! Maar is net zo leuk!
Kijk voor de mooie foto's op onze website .

Januari 2018;
Nadat de kerstboom met alle versieringen weer de klas uit zijn geveegd, werd er weer op andere manieren geteld en gebouwd, wat kunnen we al veel!
Daarna ontstond in de huishoek een heus ziekenhuis met dokterspraktijk en apotheek
Wat is er mooier dan heerlijk liggen in een bed en worden vertroeteld door lieve verpleegsters en dokters!
De kinderen hebben dan ook uren gespeeld , drankjes geproefd en de hele inventaris van de dokterspraktijk met apotheek uitgezocht. Er werd vooral veel geschreven op etiketten en pillenpotjes. Prachtig!

November 2017:

Na het gezellige Sint Maarten feest , is nu Sinterklaas alweer in Nederland aangekomen.
De school is door de knutselpieten prachtig versierd en de kinderen maken van hun oude schoen een prachtig kunstwerk! Dit allemaal omdat Piet Rico zo van glimmende schoenen houdt! Natuurlijk mogen we ook nog 'schoentje zetten', komt dat even goed uit!
Er wordt heerlijk in de schoenenwinkel gespeeld en we leren alles over 'schoenmaten' en soorten schoenen.
In de grafiek konden we zien dat in onze groep de meeste kinderen maat 29 hebben! En... de grote laars van juf...., die paste iedereen!
Nu nog hard oefenen om een mooi lied en hippe dans aan Sinterklaas te laten zien want...,op 4 december komt hij op bezoek! Veel plezier met pakjesavond allemaal!

Als beloning kozen de kinderen voor ....Pannenkoeken bakken! MMmmm!

Oktober 2017:

In de weken rondom de Kinderboekenweek werd er in de groep 2-3 geweldig leuk gewerkt, gespeeld en geproefd!
Het prentenboek "Bang mannetje" was uitgangspunt voor tal van leuke activiteiten.
We knutselden skeletten, er werden monsters en draken en spoken gemaakt en als grote afsluiting speelden we het verhaal uit in een prachtig toneelstuk voor de hele middenbouw.
Bailey was een geweldig 'bang mannetje' en Rianna hielp ons uit de nood toen onze "toverboom" plotseling niet aanwezig bleek. Knap hoor! Ze kregen een groot applaus en daarna aten we van de pompoensoep die we zelf hadden gekookt met de lieve hulp van twee ouders.
En nu genieten van een heerlijke herfstvakantie!
Veel plezier allemaal!