Welkom op de site van groep 1/2 A

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. Dat betekent veel gezelligheid in de school met leuke activiteiten die binnen dit thema passen.
Op de gang hebben we (onder andere) een Sinterklaashoek waar de kinderen in de rol van de Sint, of Piet kunnen kruipen. Hieronder ziet u Sint en Piet druk bezig met het bijwerken van het Grote Boek...

Ook zijn de kinderen bezig geweest met het versieren van hun oude schoen. Met verschillende kleuren verf, veren, glitters en andere versieringen, worden de mooiste creaties gemaakt!

Woensdag 4 oktober werd de Kinderboekenweek bij ons op de Jozefschool geopend. Het thema dit jaar is 'griezelen'. In de gymzaal mochten we kijken naar een griezelig dansje van de kinderen uit groep 7, die onder doeken verstopt zaten met zaklampen.
Daarna heeft juf Marleen ons allerlei mooie, nieuwe boeken laten zien. De kinderen hebben ademloos zitten kijken en luisteren!